Swiss Mido Navigator Series “Rainbow Bezel” 1961, Replica Horloges Kopen

Na de succesvolle lancering van vier replica horloges, keert het Swiss Mido Ocean Star Navigator Series “Rainbow Bezel” 1961 Limited Edition horloge terug om hulde te brengen aan het originele Navigator Series “Rainbow Bezel” replica limited edition horloge dat in 1961 werd gelanceerd. De glanzend zwarte kast en de legendarische gekleurde decompressieschaal op de wijzerplaat vormen een scherp kleurcontrast, dat een visuele solide impact combineert met onweerstaanbare retro charme. Kenners, mis het niet! Replica horloges kopen.

Sinds de jaren 1930 is Swiss Mido altijd een pionier geweest op het gebied van waterdichtheid. In 2020 keerde het terug met het Navigator Series “Rainbow Bezel” replica limited edition horloge dat in de jaren 1960 werd geboren, waarmee het de geschiedenis van het merk nieuwe glorie gaf. Het Navigator Series “Rainbow Bezel” replica limited edition horloge dat in 1961 werd gelanceerd, heeft een kleurendisplayfunctie voor de decompressiestoptijd, die gemakkelijk af te lezen is. Eenmaal gelanceerd, waren duikers er dol op en het werd al snel een legendarisch werk. Het originele Navigator “Rainbow Circle” replica horloge in beperkte oplage combineert op slimme wijze geavanceerde materialen en innovatieve technologieën en zet zijn originele unieke ontwerpesthetiek voort. Het heeft zijn glans herhaaldelijk nieuw leven ingeblazen met een nieuwe look in 2020, 2021 en 2023.

Dit jaar heeft Swiss Mido het nieuwe Navigator-serie “Rainbow Circle” 1961 limited edition horloge gelanceerd, dat een zwarte PVD-gecoate gepolijste roestvrijstalen kast gebruikt om buitengewone charme te presenteren. Dit nieuwe sporthorloge behoudt het historische duikgen dat nauw verbonden is met de oceaan: kleurendisplayfunctie en unidirectioneel draaiende lunette, evenals een doosvormige saffierglasspiegel, die doet denken aan het harsglas dat in het origineel werd gebruikt; de kastdiameter is 40,5 mm, gematigd formaat en klassieke reproductie. Het nieuwe horloge heeft een betrouwbaar Calibre80-uurwerk, dat tot 80 uur aan kinetische energie opslaat en is uitgerust met Nivachron hightech spiraalveer. De achterkant is gegraveerd met het iconische zeesterpatroon van het horloge uit de Navigator-serie om de 80e verjaardag van de geboorte van de serie te vieren, waarbij de superieure vaardigheden van Swiss Mido op het gebied van waterbestendigheid worden benadrukt. Het horloge heeft drie verwisselbare bandjes: een glanzend zwarte Milanese stalen band, een rubberen band en een kalfsleren band. Verschillende materialen presenteren de veelzijdige stijl van het horloge. Het nieuwe horloge combineert geavanceerde prestaties en retro charme, wat de opwindende “duik”-geest van de jaren 60 weerspiegelt.

De prachtige fusie van zwart en kleur

Inspiratie barst los, kleurrijk en kleurrijk. Het nieuwe Swiss Mido Navigator Series “Rainbow Circle” 1961 Limited Edition horloge voegt kleur toe aan de pols met zijn unieke charme. Tegen de achtergrond van de zwarte wijzerplaat presenteert Swiss Mido de decompressieschaallijnen op het originele horloge in felle kleuren. Deze interpretatie van moderne duikgereedschappen toont de charmante schoonheid van de retro uit het verleden. De gele, groene, roze en blauwe schaalringen geven de aanbevolen duiktijd aan. De ingenieuze unidirectionele draaibare lunette is versierd met een aluminium ring en is uitgerust met prominente lichtgevende stippen als markeringen voor eenvoudige timing. Voor zo’n horloge is leesbaarheid essentieel, of het nu in de zon ligt of in de diepe zee duikt. De diamantgeslepen facetgeslepen uur- en minutenwijzers en gepolijste schalen zijn allemaal behandeld met Super-LumiNova lichtgevende verf. Het vintage Zwitserse Mido-logo is gepolijst op de zwarte wijzerplaat en gegraveerd op de achterkant, kroon en gesp, wat de details van de solide historische charme laat zien. De doosvormige saffierglasspiegel kan de wijzerplaat effectief beschermen, wat het unieke retro-uiterlijk van het Navigator Series “Rainbow Circle” 1961 Limited Edition-horloge laat zien.

De kast van het nieuwe Navigator Series “Rainbow Circle” 1961 Limited Edition-horloge is gemaakt van massief roestvrij staal, dat gepolijst en glanzend is, vol persoonlijkheid. De kast is behandeld met zwarte PVD-coating, wat het een diepere glans geeft. De iconische schroefkroon en achterkant van de Navigator-serie verbeteren effectief de prestaties van het horloge en kunnen luchtdicht blijven bij een atmosferische druk van 20 bar. Het nieuwe horloge is uitgerust met een krachtig Calibre80 volautomatisch mechanisch uurwerk, dat tot 80 uur kinetische energieopslag biedt en een uitstekende betrouwbaarheid heeft; de duurzame Nivachron-spiraalveer kan effectief weerstand bieden aan magnetische veldinterferentie en impact.

Elk horloge uit de gelimiteerde editie van 1961 is uitgerust met een speciale horlogedoos met een certificaat van de gelimiteerde editie en drie banden:
Een zwarte PVD-gecoate gepolijste Milanese band van roestvrij staal
Een semi-helderblauwe getextureerde rubberen band
Een zwarte kalfsleren band
De kleur van het stiksel van de band past bij de schaal van de wijzerplaat. De drager heeft geen gereedschap nodig om het vervangingssysteem voor de band gemakkelijk te verwisselen, wat de draagstijl op een slimme manier kan veranderen afhankelijk van verschillende gelegenheden.

De legendarische decompressieschaal en de diepzwarte kast maken het OCEAN STAR Navigator Series “Rainbow Circle” 1961 Limited Edition horloge vol onweerstaanbare charme.

Breguet-horloges Sturen Groeten Voor Het Midherfstfestival, Replica Horloges Kopen

Het nieuwe maanlicht is als weven, het vult de herenigingsmomenten. Als pionier in de horloge-industrie heeft het vooraanstaande Zwitserse horlogemerk Breguet zich altijd ingezet om traditionele cultuur te combineren met modern design, zich te houden aan de esthetiek van het neoclassicisme en voortdurend te innoveren en door te breken. Al in 1794 introduceerde Breguet de maanfasefunctie in de horlogemakerij en voorzag het zakhorloge No.5 van de beroemde “menselijke gezichtsmaan”. De delicate en unieke antropomorfe expressie geeft het horloge een levendig beeld en actieve vitaliteit. Het merk selecteert horloges, integreert een uniek perspectief, brengt het diepe culturele erfgoed van het merk over en biedt een nieuwe betekenis aan het komende Midherfstfestival. Replica horloges kopen.

De herfst wordt dikker en de maan staat aan de hemel.

Het maanlicht is als water, dat over de hele wereld strooit als het blauwe lakoppervlak versierd met pailletten in het Breguet Classique klassieke serie 7327 eeuwigdurende kalenderhorloge. Met een verandering van hoek zijn de sterren gestippeld, net als de heldere maan van het Midherfstfestival, die talloze delicate lichten weerkaatst en zachtjes wensen vertelt.

Als een klassieke complicatie geboren in de 18e eeuw, kan de eeuwigdurende kalender de exacte datum weergeven en automatisch de grote en kleine maanden en schrikkeljaren identificeren. Of het nu het uurwerk of de wijzerplaat is, de Breguet Classique Perpetual Calendar 7327 is een charmant uurwerk dat tijdloze schoonheid toont en de iconische elementen van het merk op moderne wijze opnieuw interpreteert. De maanfaseweergave, die een natuurlijke textuur geeft, is ingesteld tussen 1 en 2 uur, en het met de hand gehamerde oppervlak toont charmante charme. De dag-, datum- en jaarweergave worden slim onderscheiden door guillochépatronen en zijn aan de onderkant van de wijzerplaat gerangschikt. De maand wordt weergegeven door een retrograde wijzer door een kwartboog tussen 10 en 11 uur. Traditionele off-center blauwe stalen Breguet wijzers geven de uren en minuten weer. De onzichtbare handtekening van Breguet, bedacht door de oprichter van het merk in 1795, staat tussen 11 en 12 uur en tussen 12 en 1 uur.

Ga naar de bergen en de zee; volg je als een schaduw.

Het Breguet wereldtijdhorloge verbindt de wereld met nauwkeurige timing, wat symboliseert dat je altijd een hechte band kunt voelen met je familie en vrienden, waar je ook bent. Op de avond van de reünie kun je met de dubbele tijdzonefunctie van het horloge synchroniseren met je verre familie, het tijdsverschil overstijgen en warmte delen. Het merk combineert op slimme wijze uitstekende horlogemakersvaardigheden met de emotionele diepgang van traditionele festivals, waardoor het festival een ander ritueel krijgt.

Het Hora Mundi wereldtijdhorloge heeft sinds de lancering veel aandacht getrokken. Het uurwerk in het horloge vergde drie jaar van zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling en had vier patenten, waaronder een apparaat met twee tijdzones, een tweede tijdzone-display, een mechanisch geheugen dat kan worden geprogrammeerd en gereset, en een innovatief dag/nacht-display. Het uurwerk is uitgerust met een onmiddellijke tijdzone-sprongfunctie. Na het bepalen van de eerste tijdzonestad, tijd en datum, hoeft de drager alleen de tweede tijdzonestad in te stellen. Naast deze subversieve tijdzonefunctie gebruikt de wijzerplaat van de Breguet Marine 5557 Hora Mundi World Time-horloges op slimme wijze meerdere materialen om te overlappen, waardoor de charmante “polswereld” wordt geïnterpreteerd. En de verschillende tijdweergaven op de wijzerplaat zijn leesbaar en vertonen een unieke schoonheid. De uur- en minutenwijzers en de tijdschalen zijn bedekt met lichtgevende materialen, wat zorgt voor leesbaarheid ’s nachts. De met de hand gehamerde zon- en maanpatronen op 4 uur geven mensen ook een hemelse textuur.

Maan weerspiegelt parels, poëtische pols.

Tussen 1810 en 1812 creëerde de heer Breguet het eerste bekende horloge in de geschiedenis van het merk voor Caroline Murat, koningin van Napels, nr. 2639. Dit ovaalvormige veerhorloge met een prachtige band maakt gebruik van een split lever-echappement, heeft een thermometerfunctie en heeft een snel/langzaam-indicator op de wijzerplaat. In 2002 lanceerde Breguet de Reine de Naples-serie, geïnspireerd door dit horloge.

Wanneer het zilveren licht de nachtelijke hemel vult, lijkt een heldere maan zorgvuldig te zijn gesneden en ingelegd op de wijzerplaat van het Reine de Naples 8908-horloge. De wijzerplaat is slim geïntegreerd met natuurlijk Tahitiaans parelmoer en de warme glans en het maanlicht vullen elkaar aan. Het ontwerp van de excentrieke wijzerplaat breekt met de traditionele symmetrische esthetiek en het centrale guilloché-graveerpatroon is delicaat en subtiel. De kroon is ingelegd met 0,27 karaat natuurlijke robijnen en de bezel en wijzerplaatflens zijn ingelegd met 128 schitterende briljant geslepen diamanten. Een horloge om je pols dragen is alsof je een heldere maan om je pols draagt. Je kunt de prachtige en poëtische stemming voelen, of het nu gaat om een ​​familiereünie als de maan vol is of de nacht van het missen van de familie als de maan afneemt.

De wijzerplaat is versierd met de bewegende maan en de Breguet-wijzers zijn getransformeerd in het zwaard van de tijd. Het heldere licht van de sterren en de maan weerspiegelt de soepele herenigingsscène. Het Breguet-horloge met maanfasefunctie herinnert zich kostbare tijd. Op deze herenigingsdag bereidde Breguet speciaal een unieke reis onder de maan voor om elke minuut te bewaren en getuige te zijn van het moment van hereniging.

Omega Lanceert Nieuw “Paris 2024” Particular Edition Bronzen Gouden Horloge, Replica Watches

Voor atleten zijn gouden, zilveren en bronzen medailles de hoogste eer in hun sportcarrière. Als officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs heeft het gerenommeerde Zwitserse professionele horlogemerk Omega (OMEGA) een retro en elegant “Paris 2024” particular edition bronzen gouden horloge gelanceerd. Replica watches.

Het ontwerp van dit Omega “Paris 2024” particular edition bronzen gouden horloge combineert drie belangrijke edelmetalen en is van grote verzamelwaarde. De kastmaat is 39 mm en is gemaakt van bronsgoud ontwikkeld door Omega; de wijzerplaat is zilver (Ag 925); de slanke wijzers zijn gemaakt van Omega’s originele Sedna 18K goud en bedekt met een unieke bronsgouden coating met behulp van PVD-technologie.

Dit horloge is een eerbetoon aan de Olympische prestaties van de atleten. Achter deze prestaties heeft Omega diepgaand deelgenomen aan de ontwikkeling en garantie van Olympische tijdwaarnemingsapparatuur en nauwkeurig elk moment van het harde werk van de atleten voor hun dromen vastgelegd. In 1932 begon Omega als officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen. De Olympische Spelen van deze zomer in Parijs waren de 31e keer dat Omega als officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen fungeerde. Tegelijkertijd strekte Omega’s verantwoordelijkheid als officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen zich ook uit tot de Paralympische Spelen. Sinds 1992 heeft Omega ook de verantwoordelijkheid op zich genomen van de officiële tijdwaarnemer van de Paralympische Spelen.

Het “Paris 2024” speciale editie bronzen gouden horloge heeft een retro en elegante uitstraling. Het is geïnspireerd op Omega’s klassieke CK 859 horloge, gelanceerd in 1939. Het prototype horloge heeft Omega’s beroemde 30T handmatige opwinding met lichte secondenbeweging.

Het “CK 859” model komt overeen met het materiaal en de kastvorm die door het prototype horloge zijn gebruikt. Het “Paris 2024” speciale editie bronzen gouden horloge erft ook deze ontwerptraditie. De woorden “BG 859” zijn gegraveerd op de achterkant van het horloge. “BG” staat voor bronsgoud; “859” staat voor de vorm van de kast. Bronsgoud is een nieuw type 9K goud dat is ontwikkeld door Omega. Het is rijk aan verschillende edelmetalen, waarvan goud 37,5% uitmaakt, en bevat ook edelmetalen zoals palladium en zilver. Bronsgoud staat bekend om zijn zachte roze tint en sterke corrosiebestendigheid en zal geen patina produceren na langdurig dragen. De unieke kleur en uitstekende prestaties van bronsgoud geven dit horloge een onderscheidende stijl.

Een ander hoogtepunt van het “Paris 2024” speciale editie bronsgoud horloge is het nauwkeurige “Paris stud” ontwerp in het midden van de wijzerplaat. Dit ontwerp, afkomstig van Frans decoratief vakmanschap, symboliseert voortreffelijke decoratieve kunst. De minutencirkel en de kleine seconde wijzerplaat track cirkel op 6 uur zijn verwerkt met een delicaat cirkelvormig borstelproces, en het Omega merklogo neemt een donkergrijze retrostijl aan. De achterkant van het horloge, gegraveerd met de woorden “BG859”, is ook versierd met het matte embleem van de Olympische Spelen van Parijs 2024, wat bijdraagt ​​aan de exclusiviteit van dit horloge.

Het horloge heeft een bruine leren band en een gezandstraalde bronzen gouden gesp. Het vintage merklogo op de gesp is gepolijst en heeft een driedimensionaal effect. De kroon is ook gegraveerd met het vintage merklogo.

Het horloge is uitgerust met het Omega 8926 Master Chronometer-uurwerk, een handmatig opwindbaar uurwerk dat eer betoont aan het legendarische 30T2-uurwerk dat beroemd is in de geschiedenis van Omega. Dit uurwerk, opnieuw geïnterpreteerd in een moderne stijl, zorgt voor de hoogste precisie en nauwkeurigheid. Het hele horloge heeft de Master Chronometer-certificering doorstaan ​​die is goedgekeurd door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS) en wordt geleverd met een speciale horlogedoos. Met zijn retro en klassieke ontwerp is het Omega “Paris 2024” speciale editie bronzen gouden horloge een perfecte mix van traditie en moderniteit, waardoor het een favoriete keuze is van veel Omega-horlogeverzamelaars.

De Perfecte Horlogeselectie Van GP Girard-Perregaux, Replica Watches

Gouden wind en jade dauw ontmoeten elkaar, en de sterrenbrug wijst de weg. Op de avond van midzomer, de Chinese Valentijnsdag, brengt GP Girard-Perregaux een eerbetoon aan de vreugde van samenzijn met het elegante Laureate-seriehorloge, het unieke en tijdloze Golden Bridge-seriehorloge en het schitterende Cat’s Eye-seriehorloge, dat de tijdloze liefde en ware gevoelens graveert in de heldere sterrenrivier van de tijd.

Gouden jaren samen

“Liefde is een spel. Je moet altijd gelijkwaardig zijn aan elkaar en gelijkwaardig aan elkaar om lang op elkaar te kunnen vertrouwen.”

Het Laureato 38mm Copper-horloge en het Laureato 38mm Copper Diamond-horloge hebben een kenmerkende achthoekige lunette met een tonvormige kast. De middelgrote roestvrijstalen kast schetst een nette, stijlvolle, warme en sfeervolle buitengewone charme. Het horloge is afwisselend gematteerd en gepolijst roestvrij staal, met een warme goud-koperen Paris-studpatroon wijzerplaat. Het veranderende licht en de schaduw tonen een verscheidenheid aan tonen, die de rijke en kleurrijke dagen en nachten tussen geliefden weerspiegelen. Beide horloges zijn uitgerust met GP 03300 automatisch opwindmechanisme, dat nauwkeurig en stabiel elk moment van gezelschap vastlegt. Zesenvijftig diamanten zijn ingelegd op het Laurel Series 38mm Copper diamanten horloge, dat intelligent en precies is, dansend en oogverblindend, net als de pure en onberispelijke oorspronkelijke bedoeling van het koesteren van liefde, geliefden helpen om handen ineen te slaan in de gouden jaren en de hartverwarmende momenten van afhankelijkheid en koestering te tellen. Replica watches.

Hand in hand met de maan en de sterren

“De ruimte is enorm, de tijd is lang en ik ben altijd blij om dezelfde planeet en hetzelfde tijdperk met jou te delen.”

Het Free Bridge Meteorite horloge zet het klassieke symmetrische ontwerp van de Golden Bridge serie voort, waarbij kostbare meteorieten uit de asteroïdengordel worden gehaald en meer dan 4,5 miljard jaar tijdloze romantiek op de centrale brug wordt gecondenseerd. Het unieke Widmann-patroon schrijft volledig de romantische gevoelens van het uitgestrekte universum. Het Cat’s Eye Starry Night Sky Moon Phase horloge heeft een elegante, luxe blauwe aventurijn wijzerplaat en 95 briljant geslepen diamanten zijn als sterren. De heldere maan overspant de lange rivier van eeuwen en creëert een dromerige en prachtige wereld. De twee horloges brengen het voortreffelijke vakmanschap dat eeuwen overspant en de inspirerende esthetiek van het universum samen, waarbij de sterren verbinding maken met het sterrenstelsel en het maanlicht eeuwige liefde weerspiegelt.

Ter gelegenheid van de Chinese Valentijnsdag omarmt GP Girard-Perregaux het sterrenstelsel in de pols en de jaren zijn goudkleurig om elkaar te vergezellen, de pure en briljante liefde van geliefden wereldwijd bewakend.