Roze Schilderij Tederheid, Liefdesrijm Qixi Festival, Replica Horloges

Breguet heeft een nieuw horloge gelanceerd voor de Reine de Naples Queen of Naples-serie, ter ere van de charme van vrouwen. Het nieuwe lichtroze horloge zit vol romantische sfeer en liefde, ter ere van Chinese Valentijnsdag.

Tedere tijd condenseren en artistieke elegantie respecteren. Nu het Chinese romantische Valentijnsdagfestival nadert, heeft het Zwitserse nobele horlogemerk Breguet een zacht en romantisch roze horloge gelanceerd voor de iconische Reine de Naples Queen of Naples-serie. Dit horloge is beperkt tot 28 stuks, met rijke edelstenen die elkaar aanvullen en eeuwige liefde prijzen.

Chinese Valentijnsdag is een traditioneel romantisch festival in China. Het is als een oud muzikaal rijm, dat het verhaal vertelt van eeuwige liefde en loyaliteit. Op deze heldere zomernacht is de legende van de koeherder en het weefmeisje begiftigd met eindeloze tederheid en verwachtingen, wat symbool staat voor prachtige liefde voor geliefden. De wijzerplaat van het nieuwe horloge is parelmoer, met een unieke textuur en schoonheid, ter ere van de buitengewone charme van elke unieke vrouw. Onder het licht verandert het iriserende licht op de wijzerplaat subtiel met de beweging van de pols, net als de rijkdom en veelzijdige innerlijke wereld van vrouwen, die zachter en uitdagender wordt naarmate de tijd verstrijkt. De excentrieke wijzerplaat met oogverblindend vakmanschap met sneeuwvlokinleg voegt een vleugje verfijning en fantasie toe aan het ontwerp van het horloge, en het stralende licht stroomt erdoorheen alsof het een prachtig visioen vertelt. Het nieuwe uurwerk gebruikt elegant roze als hoofdmelodie, integreert op slimme wijze zachte en poëtische elementen, tekent een bewegend gedicht voor elke aanhoudende tijd, weerspiegelt de romantische sfeer van het Qixi-festival en componeert een ode aan de kracht en tijdloze charme van vrouwen.

Het nieuwe horloge heeft een witte parelmoeren wijzerplaat, een oogverblindende sneeuwvlokschaalring en 121 ingelegde diamanten. Het is omgeven door een zwarte minutenschaal in trackstijl, met symbolen geïnspireerd op zakhorloges ontworpen door Abraham-Louis Breguet. De iconische Breguet-wijzers geven de uren en minuten aan, terwijl de peervormige diamant op 6 uur een poëtische schoonheid aan het horloge toevoegt. De superpositie van twee roze tinten geeft de Arabische cijfers een driedimensionaal effect. Het nummer van het horloge bevindt zich tussen 11 en 12 uur als symbool van de identiteit van het horloge. Deze traditie dateert uit de begindagen van Breguet, waardoor elk uurwerk traceerbaar is. De binnenrand van de wijzerplaat en de lunette zijn ingelegd met 82 roze saffieren, waardoor de wijzerplaat helder schittert. De kroon is ingelegd met een druppelvormige roze saffier, die zijn nobele schoonheid laat zien.

Het horloge heeft een lichtroze alligatorleren band en een vouwsluiting en is ingelegd met 28 briljant geslepen diamanten.

Een charmant en verfijnd uurwerk

De ovale kast van 36,5 x 28,45 mm herbergt het automatische uurwerk 537/3 met 191 componenten, uitgerust met een balansveer van silicium en een Zwitserse in-line hefboomechappement van silicium, met een gangreserve van 45 uur. Silicium is niet alleen corrosiebestendig en slijtvast, maar wordt ook niet snel aangetast door magnetische velden, wat de nauwkeurigheid van het uurwerk kan verbeteren. Alle onderdelen van het uurwerk, zichtbaar of niet, worden zorgvuldig met de hand vervaardigd volgens de Breguet-traditie. Door de saffierkristallen onderkant van de witgouden kast, de automatische rotor van platina en de golven van Genève (Côtes de Genève), zijn gepolijste schroeven en afschuiningen op het uurwerk zichtbaar. De gouden rand is gegraveerd met het nummer van het horloge.

Geboren uit de creativiteit van een buitengewone vrouw en de vaardigheden van een meesterhorlogemaker

Het eerste horloge inspireert de Breguet Reine de Naples-collectie in de geschiedenis van het merk, Abraham-Louis Breguet, ontworpen voor Caroline Murat, de elegante koningin van Napels, de zus van Napoleon. Ze hield vooral van de replica horloges van Abraham-Louis Breguet en verzamelde in haar leven meer dan 30 Breguet-werken. In die tijd droegen vrouwen over het algemeen horloges om hun nek als kettingen, maar Caroline Murat deed een gedurfd en avant-gardistisch verzoek aan Abraham-Louis Breguet: ze wilde een horloge bestellen dat om de pols gedragen kon worden. In 1810 begon de heer Breguet met het maken van dit baanbrekende werk, dat ook het eerste bekende horloge in de geschiedenis van het merk werd.

De heer Breguet voltooide de levering in 1812. Het werk werd gerepareerd in 1849 en 1855. Hoewel dit horloge is verdwenen, zijn de historische gegevens en ontwerpkenmerken volledig opgenomen in de historische archieven van Breguet. De ovale kast is gecombineerd met een zilveren guilloché wijzerplaat en heeft meerdere complexe functies, zoals een tweede repeater, maanfaseweergave en thermometer. De band geweven met haar en gouddraad zorgt ervoor dat dit horloge elegant om de pols kan worden gedragen.

Technische productgegevens

Reine de Naples Queen of Naples-serie 8915BB/5D/964 D0

  • Beperkt tot 28 stuks, elk met een individueel nummer
  • Kast: 18K witgouden kast, bezet met 53 briljantgeslepen diamanten (ca. 0,74 karaat) en 82 briljantgeslepen roze saffieren (ca. 0,16 karaat), saffierglazen bodemdeksel, kroon bezet met een druppelvormige roze saffier (ca. 0,32 karaat)
  • Afmetingen: 36,5 mm x 28,45 mm
  • Dikte: 10,1 mm
  • Wijzerplaat: Gouden wijzerplaat bezet met 121 briljantgeslepen diamanten (ca. 24 karaat) en versierd met wit parelmoer, Breguet Arabische cijfers en een peervormige diamant onder de niet-gecentreerde wijzerplaat
  • Wijzers: Breguet’s wijzers
  • Functies: uren, minuten
  • Escapement: Silicium vlakke balansveer en silicium Zwitsers lineair hefboom-echappement
  • Uurwerk: automatisch uurwerk
  • Uurwerkmodel: 537/3
  • Frequentie: 3,5 Hz
  • Gangreserve: 45 uur
  • Waterbestendigheid: 3 bar (30 meter)
  • Band: Alligatorlederen band, drievoudige vouwsluiting bezet met 28 briljant geslepen diamanten

Harry Winston Lanceert Nieuwe Ocean Series Date Moon Phase-horloges, Imitatie Horloges

Harry Winston lanceert drie horloges uit de Ocean-serie met nieuwe wijzerplaatontwerpen. De nieuwe imitatie horloges nemen, zoals altijd, het kernontwerp van de Ocean-serie over en introduceren een asymmetrische maanfase en tijd- en datumweergave. Het nieuwe Ocean Date Moon Phase-horloge is verfraaid met baguette-geslepen edelstenen die perfect passen bij de kleur van de wijzerplaat, waardoor het een buitengewoon meesterwerk is dat een klassieker kan worden. Het Ocean-serie horloge, vernoemd naar de prachtige oceaan, is een unieke luxe sporthorlogeserie van het merk. De stijl van het horloge uit de Ocean-serie is geschikt voor dagelijks gebruik en het moderne ontwerp combineert precisie, duurzaamheid en elegante schoonheid.

Harry Winston Ocean Series Datum Maanfase Horloge

Nieuwe ontwerpdoorbraak

Het Ocean Series Date Moon Phase-horloge toont complex vakmanschap op een nieuwe manier. Het toont op elegante wijze drie sets wijzerplaten in een asymmetrische opstelling om de tijd-, datum- en maanfasefuncties te interpreteren.

De wijzerplaat van het onlangs gelanceerde dubbele retrograde automatische horloge uit de Ocean-serie heeft drie nieuwe kleuren: puur witte lak, glanzend blauw rutheniumkristal en een groene, satijngeborstelde wijzerplaat met zonnestraalpatroon, die de traditionele tijdweergavemethode combineert met een nieuwe esthetiek.

In tegenstelling tot de vorige uren- en minutentellers, die zich meestal in de bovenste helft van de wijzerplaat bevinden, zijn de nieuwe horlogetellers iets naar het oosten geplaatst, op 2 uur. De baguette-geslepen diamanten schitteren helder op de gepolijste gouden uurmarkeringsring. De iconische smaragdgeslepen diamanten van Harry Winston staan ​​om 12.00 uur op de wijzerplaat.

De datumring kruist op elegante wijze de uren- en minutentellers en vormt een perfect cijfer acht, wat symboliseert dat de tijd eindeloos heen en weer gaat. De datumring overlapt met de andere twee wijzerplaten en markeert de even data van de maand met klauwgezette diamanten. De kleine diamanten ring met maanfase is ingesteld op 5 uur, en de handgemaakte gele 18K gouden maan toont zijn cyclus op de donkerblauwe achtergrond die de lucht voorstelt.

Harry Winston Ocean Date Maanfase Groen

Gedurfd ontwerp van de behuizing

Het asymmetrische ontwerp van de subdials met verschillende functies heeft een unieke harmonie, die het asymmetrische kastontwerp van de Ocean-serie weerspiegelt. Deze witte en roségouden kasten van 42 mm zijn bezet met 67 baguette-geslepen diamanten die de kleur van de wijzerplaat complementeren, en de twee gebogen kronen doen denken aan de deur van Harry Winstons flagshipstore op Fifth Avenue en tonen de nobele erfenis van het merk. De witgelakte wijzerplaat is bezet met oogverblindende witte baguette-geslepen diamanten; de blauwe wijzerplaat van rutheniumkristal met saffieren; de groene wijzerplaat met glanzende smaragden. Het nieuwe horloge combineert op perfecte wijze een voortreffelijk ontwerp en praktische functies, en de kast is waterbestendig tot 100 meter.

Harry Winston Oceaandatum Maanfase Blauw

Buitengewoon mechanisch uurwerkvakmanschap: net zoals een zeilboot afhankelijk is van de kracht van de wind om te zeilen, haalt het automatische mechanische uurwerk energie uit de natuurlijke beweging van de pols, met ongeëvenaarde functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor verschillende gelegenheden.

Harry Winston Ocean Series Datum Maanfase Wit Model

Door de achterkant van de kast van kunstsaffierkristal is het voortreffelijke uurwerk zichtbaar. Het uurwerk is versierd met cirkelvormige Genève-golven, rhodium-plating en cirkelvormige nerven. De balansveer is gemaakt van siliciummateriaal. Dit geavanceerde materiaal is bestand tegen elektromagnetische en thermische schommelingen. Het kan ervoor zorgen dat de beweging gedurende lange tijd in een staat van hoge stabiliteit, goede prestaties en hoge precisie functioneert. Het witte 18K gouden oscillerende gewicht van het wit gelakte horloge is ingelegd met 26 baguette-geslepen diamanten; het oscillerende gewicht van de wijzerplaat van blauw rutheniumkristal is ingelegd met 26 baguette-geslepen saffieren; Het rosé 18K gouden oscillerende gewicht van het groene model is ingelegd met 26 baguette-geslepen smaragden, wat de representatieve luxe en elegantie van Harry Winston benadrukt. Alle drie de Ocean Date Moon Phase Baguette Automatic-modellen van 42 mm worden gepresenteerd op een delicate alligatorleren band in de kleur van de wijzerplaat en vastgemaakt met een glanzende gouden doorngesp bezet met 24 baguette-geslepen diamanten. Elke kleur is beperkt tot 25 stuks.

Parmigiani Fleurier’s Nieuwe TONDA PF-serie 36 mm Horloge, Replica Watches

“Sinds de oprichting in 1996 heeft Parmigiani Fleurier brede bekendheid gekregen vanwege zijn uitstekende uurwerkvaardigheden. Het merk heeft altijd vastgehouden aan het streven naar uitmuntendheid en de hoogste normen op het gebied van horlogemaken, met als doel nobele en elegante dameshorloges te creëren. Parmigiani Fleurier houdt zich aan zijn onwankelbare filosofie en is altijd toegewijd aan het bedienen van vrouwelijke klanten. Deze horloges zijn een toonbeeld van ultieme perfectie en voortreffelijk vakmanschap, waarbij mechanische precisie en elegante esthetiek worden gecombineerd – dit is de essentie van de voortreffelijke mechanische kunst van Parmigiani Fleurier.’ – Merkoprichter: de heer Michel Parmigiani (Michel Parmigiani)

In deze drie nieuwe werken zijn roségoud en roestvrij staal perfect gecombineerd en is het inlegproces vergelijkbaar met echte kunst. Deze aanpak gaat verder dan de eenvoudige combinatie van materialen om een ​​unieke stijlsignatuur te vormen. We hanteren een verfijnde, minimalistische ontwerpstijl om het kernconcept van het merk te versterken, namelijk purisme en elegante en vloeiende lijnen, een essentiële, pure en mooie visie op high-end horlogemaken.” – Dhr. Guido Terreni, Global CEO van Parmigiani Fleurier.

TONDAPF-serie 36 mm horloge

Zorgvuldig ontworpen voor vrouwen die de hoogste normen van mechanische uurwerkkunst nastreven.

Sinds de oprichting in 1996 heeft Parmigiani Fleurier altijd vastgehouden aan unieke waarden, namelijk de complexiteit van het horlogemaken, de hoge toegevoegde waarde, extreme afwerkingstechnologie en hoogwaardige uurwerken, waardoor het bedrijf zich heeft onderscheiden. Bijna 30 jaar extreem streven naar uitmuntendheid heeft een benijdenswaardige reputatie onder connaisseurs gecreëerd.

Sinds de oprichting heeft Parmigiani Fleurier ook prachtige horlogeseries speciaal voor vrouwen ontwikkeld en ontworpen, waarbij actief wordt ingespeeld op de verwachtingen van vrouwelijke klanten. Replica watches.

In 1996 lanceerde Parmigiani Fleurier zijn klassieke damescollectie, waarmee hij zich losmaakte van stereotypen. Elk horloge in de collectie is uitgerust met een mechanisch uurwerk en is met de hand versierd volgens de strenge normen van het bedrijf. De kasten zijn gemaakt van goud of platina, elk met een andere set prachtige diamanten, en de wijzerplaten zijn versierd met baguette-geslepen diamanten uurmarkeringen, wat het ultieme streven naar details demonstreert. Na 28 jaar zijn deze uitmuntendheidsnormen hetzelfde gebleven.

Prachtig minimalisme

Als reactie hierop zijn de nieuwe TONDAPF-serie 36 mm-horloges die in 2024 worden gelanceerd, bedoeld voor een selectie van vrouwelijke klanten die op zoek zijn naar de beste horlogemodellen. Een nieuwe generatie vrouwen houdt van hoogwaardig horlogevakmanschap met moderne, minimalistische esthetiek en houdt van prachtige horloges met delicate lijnen en voortreffelijk vakmanschap, waarbij ze een ingetogen en ingetogen smaak nastreven.

De nieuwe horloges in deze serie zijn gemaakt van 18K roségoud, met baguette-geslepen diamanten op de wijzerplaat, of 18K roségoud en roestvrij staal. Het delicate vakmanschap is oogverblindend en charmant, vergelijkbaar met echte kunstwerken. Alle drie de horloges bevatten de voortreffelijke esthetische kenmerken van Parmigiani Fleurier. Het TONDAPF 36 mm horloge TONDA volgt slechts één criterium: essentie boven complexiteit. De unieke kwaliteiten zorgen voor buitengewoon draagcomfort voor vrouwen en blijven trouw aan de voortreffelijke en onderscheidende signatuur.

Op het kruispunt van purisme en verfijnde luxe toont het de delicate balans tussen eenvoud en pracht. Het nieuwe TONDAPF 36 mm horloge combineert een vloeiend lijnontwerp met voortreffelijke, verantwoorde machines en presenteert de schoonheid van de botsing van kunst en vakmanschap. Elk horloge is elegant om de pols opgehangen en bevat complex en fascinerend hoogwaardig uurwerkvakmanschap. Deze inclusiviteit voegt een unieke charme toe aan elk voortreffelijk, hoogwaardig uurwerk.

Verantwoord, ethisch goud en diamanten

Parmigiani Fleurier volgt de strengste normen van de Zwitserse high-end horloge-industrie. Deze waarden beheersen het gebruik van goud en diamanten, en de bron en kwaliteit van deze materialen zijn gecertificeerd volgens de strengste internationale normen. Elk proces, van mijnbouw tot eindproducten, is wereldwijd traceerbaar, voldoet aan de hoogste normen van transparantie en controle en is gecertificeerd door de Responsible Jewelry Council (RJC).

TONDAPF 36 mm horloge roségouden diamantmodel zandgouden wijzerplaat

Pure en zachte geavanceerde uurwerkkunst

TONDAPF 36 mm horloge roségouden diamantmodel zandgouden wijzerplaat

Briljant en harmonieus diamantontwerp

Het horloge uit de TONDAPF-serie van 36 mm is prachtig en voortreffelijk. Het is gemaakt van 18K roségoud en verfraaid met schitterende diamanten, wat op slimme wijze de lichtheid en kostbare essentie van Parmigiani Fleurier laat zien. Het voortreffelijke patroon dat ontstaat door het inleggen van kostbare edelstenen vanaf de kroon tot aan de zijkanten van de armband geeft het horloge een compleet visueel kenmerk en verbetert de gladheid van de armband.

Dit horloge heeft een uniek ontwerp, met briljant geslepen diamanten van verschillende groottes ingelegd langs de buitenkant van de armband, wat een aanvulling vormt op de fijn vervaardigde gouden kast. De lunette is ook ingelegd met briljant geslepen diamanten en de gesp is ook ingelegd met edelstenen, waardoor alleen het 18K roségouden merklogo zichtbaar is.

Dit verborgen ontwerp is op zichzelf al een exclusief esthetisch genot en toont de schoonheid van het horloge als een tastbaar ornament. De complexe interne mechanische structuur geeft het horloge leven en zit vol kostbare kwaliteiten van sensualiteit.

Dit sieradenhorloge is uniek onder de dameshorloges en verdient diepgaande waardering. Het richt zich op voortreffelijk vakmanschap en professioneel vakmanschap in plaats van alleen op uiterlijk. Het maakt gebruik van vele voortreffelijke ontwerpdetails, zoals een automatisch opwindmechanisme met dubbele veren, een met de hand gegraveerde wijzerplaat en een mooie en delicate armband, die de passie van het merk voor uitmuntend vakmanschap en mechanische kunst benadrukken.

TONDAPF36mm horloge roségouden diamantmodel zandgouden wijzerplaat

HORLOGES UIT DE GUCCI-SERIE, Replica Horloges Kopen

De nieuwe serie ontvouwt zich in twee hoofdstukken, het ene straalt een sportieve stijl uit met een dynamische uitstraling en verfijning en het andere een combinatie van kracht en elegantie, die de hedendaagse modegeest weerspiegelt. Beide hoofdstukken worden verenigd door het iconische, in elkaar grijpende dubbele G-patroon op het kleine tweedehands-etalagevenster en de kussenvormige kast, die moderne elegantie en verfijnde stijl symboliseren. Dit designelement, uniek voor de horloges uit de Gucci Interlocking-serie, voegt een vleugje verfijning toe aan elk ensemble en maakt een gewaagd modestatement. Replica horloges kopen.

Het sporthorloge bestaat uit twee automatische opwindhorloges van 41 mm en drie uurwerken van 41 mm, ontworpen voor mensen die waarde hechten aan precisie en persoonlijkheid. De klok is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en groen en is voorzien van drie subdials en twee pushers om de tijd nauwkeurig te meten. De snelheidsmeetfunctie kan de verstreken tijd omzetten in snelheid, waarbij functionaliteit en elegante esthetiek worden gecombineerd. Het 41 mm automatische opwindhorloge heeft twee nieuwe modellen van blauw geborsteld en zwart PVD-materiaal met sportieve rubberen banden. Het iconische, in elkaar grijpende dubbele G-logo op 6 uur dient als secondewijzer en de kleur komt overeen met het ringontwerp rond de kroon, wat de belichaming is van de elegante stijl van de serie. Het ontwerp van het automatische horloge en het uurwerk is zowel sportief als verfijnd.

Bovendien stralen de twee 29 mm-horloges, met diamanten gezette wijzerplaten, in elk detail een elegante en charmante vrouwelijkheid uit. De ene heeft een zacht zilver zonnestraalpatroon als wijzerplaat, en de andere heeft een roze zonnestraalpatroon. Beide wijzerplaten zijn versierd met acht diamanten als uurmarkeringen, en het kleine tweedehandsdisplay heeft een in elkaar grijpend dubbel G-patroon. De roestvrijstalen armband en de iconische kussenvormige kast van het merk voegen een diep driedimensionaal gevoel toe aan het horloge en vormen de kers op de taart voor het algehele ontwerp, waardoor de essentie van de moderne Gucci-esthetiek perfect wordt geïnterpreteerd.

H.MOSER&CIE. Henry Moser: De Symfonie Van De Tijd Spelen, Imitatie Horloges

H.Moser&Cie. Henry Moser lanceert de nieuwe Streamliner Concept Minute Repeater Tourbillon Blue Enamel, die de minutenrepeaterfunctie perfect combineert met een waterdichtheid van 50 meter (5 ATM), wat zeldzaam is! Het horloge richt zich op de minutenrepeater en legt de essentie van deze functie – het uur-, kwartier- en minutenmechanisme – op de wijzerplaat. De harmonieuze werking van hamers en gongs en de één minuut vliegende tourbillon die om 6 uur continu ronddraait, zorgen samen voor een prachtig ballet. De aquablauwe wijzerplaat is gemaakt van ‘grand feu’-email met een gehamerde textuur, waarbij het merklogo en de tijdsmarkering achterwege zijn gelaten, waardoor een charmante achtergrond ontstaat voor prachtige ritmes. Het nieuwe horloge brengt niet alleen een zintuiglijke ervaring met zich mee, maar prijst ook het esthetisch ontwerp, interpreteert het verstrijken van de tijd met prachtige tonen en elke seconde lijkt kostbaar. Imitatie horloges.

Met het Speedster Minute Repeater Tourbillon Blue Enamel Concept presenteert H. Moser & Cie. een traditionele en romantische complicatie, aangevuld met een prachtige vliegende tourbillon en een sierlijke wals. Het merk heeft een nieuw ontwerp aangenomen om het minutenrepetitiemechanisme te benadrukken, waarbij de uniek gevormde gongs en hamers naar de voorkant van de wijzerplaat zijn verplaatst. Voor dit ontwerp moesten veel technische uitdagingen worden overwonnen: om een ​​ergonomisch ontwerp te garanderen, moesten de gongs in hetzelfde vlak worden gebogen om te voorkomen dat ze de vliegende tourbillon zouden hinderen. Terwijl ze het minimalistische ontwerp volgen, toont H. Moser & Cie. de unieke, uitgebalanceerde proporties en het voortreffelijke hoogwaardige uurwerkvakmanschap van de Speedster-serie. Het gladde kastcurve-ontwerp strekt zich uit tot de geïntegreerde roestvrijstalen armband, die aansluit op de polslijn en elegante rondingen vertoont.

Om een ​​aangenamere tijdstoon en een perfecte balans tussen volume, resonantie en harmonie te bereiken, heeft H. Moser & Cie. veel ontwerpverbeteringen aangebracht aan de kussenvormige roestvrijstalen kast van de Speedster-serie: de middenkast werd vergroot tot zorg voor voldoende ruimte voor de beweging en de resonantieholte. Wanneer de twee hamers op de gongs slaan volgens de verschillende identificatietandwielen (uren, kwartieren, minuten), kan de klankkast het tijdwaarnemingsgeluid versterken, waardoor een harmonieuzer resonantie-effect ontstaat. Tegelijkertijd is de behuizing ook waterbestendig tot 50 meter (5 ATM).

Door de holle bewegingsbrug is de vliegende tourbillon van één minuut op de zes-uurpositie op de wijzerplaat zichtbaar, alsof hij boven de geëmailleerde ‘Grand Feu’-wijzerplaat hangt, wat een avant-gardistisch en modern designgevoel weerspiegelt. Vier pigmenten op de massief gouden basis met een gehamerde textuur worden fijngemalen, verdund en vervolgens gekleurd om een ​​verloopeffect te creëren. Dit vereist dat de meester-glazuurkunstenaar zich concentreert en zorgvuldig omgaat met de verschillende kleuren pigmenten, die stap voor stap worden gekleurd, zodat ze volledig kunnen worden geoxideerd en perfect kunnen worden gemengd wanneer ze bij hoge temperaturen in de oven worden gebakken, zonder deeltjes. De doorschijnende geëmailleerde wijzerplaat “Grand Feu” moet tot twaalf keer worden afgevuurd om het iconische rokerige gradiënteffect van H. Moser & Cie te bereiken. Door het complexe productieproces is elke wijzerplaat uniek. De geëmailleerde AquaBlue “Grand Feu” wijzerplaat heeft een prachtige afwerking, opvallende texturen en rijke tinten en heeft geen merklogo’s en uurmarkeringen nodig; alles spreekt voor zich. De driedimensionale 3D-wijzers geven uren en minuten aan en bestaan ​​uit twee delen, terwijl de minutenwijzer in een boog is ontworpen. Beide handen zijn ingebed met Globolight, een innovatief keramisch basismateriaal dat Super-LumiNova lichtgevend materiaal bevat.

Het Speedster Series Minute Repeater Tourbillon Blue Enamel Concept Watch heeft een nieuw handopgewonden HMC 905 zelfgeproduceerd uurwerk met een gangreserve van 90 uur. Het uurwerk heeft een moderne carbongrijze oppervlakteafwerking en presenteert traditionele esthetiek in een ingetogen minimalistische stijl, waardoor dit provocerende en complexe uurwerk een elegante sfeer krijgt. Het uurwerk is gedeeltelijk uitgehold om de complexe en precieze mechanische structuur en de schoonheid van de details te laten zien.

H. Moser & Cie. toont zijn unieke inzichten in geavanceerd uurwerkvakmanschap.